Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia

Aktuális

Hirdetmények

Plébánia

Elérhetőségek
Miserend
Hittanórák
A templom
Képviselőtestület
Lelkipásztoraink

Közösség

Képtár

Hittantábor

Rózsafüzér-társulat
Szépkorúak klubja
SzASzI
Zsoltár-kör
Karitászcsoport
 Komatál
Kiskórus
Györgyi-zenekar
Sanyi-zenekar

Szállást keres...
Jóhír-levél

Események

Linkek

Ébredjen
minden egyházközség arra a tudatra, hogy mindegyik Krisztus családja, s legyen gondja, hogy ne legyen abban a családban senki, aki éhezik, mialatt mások lakmároznak, senki, aki mezítelen, mialatt másnak fölös ruhája vagy lábbelije van. Közelebb kell jutnunk egymáshoz. Meg kell éreznünk mások baját úgy, hogy attól mi is szenvedjünk, és mások gondját úgy, hogy azt, mint a magunkét eloszlatni törekedjünk.”

(Prohászka Ottokár)

Széphalom-Ófalu Karitászcsoport

A Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia és a Budapest-Pesthidegkút-Ófalu Sarlós Boldogasszony Plébánia közös karitászcsoportja

Karitász iroda:

1028 Budapest, Templom utca 5.

Elérhetőségek:

06 20 / 263-5066
szokaritasz@gmail.com

Fogadóóra:

Keddi napokon. Páros héten délelőtt 11–12 óra között, páratlan héten 16:30–17:30 óra között. Az ettől eltérő időpontot a faliújságon, illetve a helyszínen jelezzük.

Helyszín: Karitász iroda

Kérjük a Testvéreket, hogy ha tudomásuk van segítségre szoruló, nehéz helyzetben levő személyekről, családokról, jelezzék felénk és/vagy hívják fel a figyelmét a karitász csoportunk tevékenységére! Elérhetőek vagyunk személyesen a fenti ügyeleti időben és helyszínen, vagy telefonon és e-mailben.

Szeretettel várunk mindenkit, aki alkalmi vagy rendszeres segítéssel be tud kapcsolódni a karitász munkájába!


Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia
Magyar Kurír
 © Budapest-Széphalmi Plébánia. A honlapon található szövegek és képek csak a honlapszerkesztő előzetes írásbeli engedélyével használhatóak fel.