Hirdetés, 2020. 11. 08.

HIRDETÉSEK

Évközi 32. vasárnap

Szombat este a szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk és gyónási lehetőség is van.

Miserend hétköznap:

Hétfő este 18 órakor Széphalmon

Kedd reggel 7 órakor Ófalun

Csütörtök este 18 órakor Széphalmon

Péntek reggel 7 órakor Ófalun

Szombaton este 18 órakor Széphalmon lesz szentmise.

  • Vasárnap: reggel 9 órakor Széphalmon, délelőtt 11 órakor és este 18 órakor Ófalun lesznek szentmisék.
  • November 14-én, szombaton 10 órától Disznóvágás az Ófalui régi plébánia udvarán. ELNAPOLJUK L
  • November 19-én Erzsébet napi ünnepség 10 órától ünnepi szentmise, Agapé oratóriumban. ELNAPOLJUK   L
  • Kedves testvérek: Bár a járványhelyzet miatt a vasárnapi szentmiséken – biztonsági okokból – nem tartunk perselyezést, kérjük a kedves testvéreket, hogy adományaikkal továbbra is támogassák a templom és a plébánia működését. A perselybe szánt összeg a misék végén a kijáratoknál levő dobozokban elhelyezhető, a rendszeres egyházi hozzájárulás (régi nevén „egyházi adó”) pedig többféle módon is rendezhető: személyesen a plébániai irodában ügyfélfogadási időben; csekken, ami a sekrestyéből elvihető; valamint banki átutalással is (Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia, OTP: 11702036-20612108). Minden támogatást hálásan köszönünk!
  • Imádkozzunk elhunyt szeretteinkért: Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, idén is felírhatjuk elhunyt szeretteink nevét egy lapra, akikért mindenszentek ünnepén és halottak napján, valamint november hónap szentmiséiben imádkozunk majd. A lapokat az oltár előtti kosárba tegyük bele.

Mennyei Atyám, Jézus nevében kérlek, küldd el Szentlelkedet, hogy a hitben és a szeretetben hűséges tudjak maradni, és mindig örömmel s reménnyel tekintsek az Úrral való személyes találkozásunkra. Ámen.

Vélemény, hozzászólás?