Hirdetés, 2020. 11. 15.

Évközi 33. vasárnap, 2020. november 15.

 1. Szombat este a szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk és gyónási lehetőség is van.
 2. Miserend hétköznap:
 • Hétfő este 18 órakor Széphalmon
 • Kedd reggel 7 órakor Ófalun
 • Csütörtök este 18 órakor Széphalmon
 • Péntek reggel 7 órakor Ófalun
 • Szombaton este 18 órakor Széphalmon lesz szentmise.
 1. Vasárnap: reggel 9 órakor Széphalmon (online is) délelőtt 11 órakor (online is) és este 18 órakor Ófalun lesznek szentmisék.
 2. Péntekenként a reggeli szentmise után fél 9.-ig csendes szentségimádás van az Ófalui templomban.
 3. Szombaton: “Jöjjetek, Atyám áldottai!”  17 órától szentségimádás lesz a Széphalmi templomban.
 4. A hitoktatás hétfőtől ON-LINE LESZ.
 5. ELNAPOLJUK: November 27-30-ig A Missziós Kereszt lesz nálunk Ófalun.
 6. Kedves testvérek: Bár a járványhelyzet miatt a vasárnapi szentmiséken – biztonsági okokból – nem tartunk perselyezést, kérjük a kedves testvéreket, hogy adományaikkal továbbra is támogassák a templom és a plébánia működését. A perselybe szánt összeg a misék végén a kijáratoknál levő dobozokban elhelyezhető, a rendszeres egyházi hozzájárulás (régi nevén „egyházi adó”) pedig többféle módon is rendezhető: személyesen a plébániai irodában ügyfélfogadási időben; csekken, ami a sekrestyéből elvihető; valamint banki átutalással is (Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia, OTP: 11702036-20612108). Minden támogatást hálásan köszönünk!
 7. Imádkozzunk elhunyt szeretteinkért: Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, idén is felírhatjuk elhunyt szeretteink nevét egy lapra, akikért mindenszentek ünnepén és halottak napján, valamint november hónap szentmiséiben imádkozunk majd. A lapokat az oltár előtti kosárba tegyük bele.

Mennyei Atyám, köszönöm a hit ajándékát és azt, hogy engem is meghívsz a Te örömödbe. Jézus nevében kérlek, küldd el Szentlelkedet, hogy növekedjem a hitben és, hogy hűséges tudjak maradni a szeretetben, s így eljussak egykor a rám bízottakkal együtt az örök életre! Ámen.

Vélemény, hozzászólás?