Hirdetés, 2021. 02. 07.

                                              HIRDETÉSEK

Évközi 5. Vasárnap

                                                     2021. február 7.

  1. Szombat este a szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk és gyónási lehetőség is van.
  2. Miserend hétköznap:

Hétfő este 18 órakor Széphalom

Kedd reggel 7 órakor Ófalu

                  Csütörtök este 18 órakor Széphalmon

                  Péntek reggel 7 órakor Ófalun

                  Szombaton este 18 órakor Széphalmon lesz szentmise

  • Hétfő este: Testületi ülés lesz on-line 20:15-től. Várom a tagokat.
  • Csütörtök: A Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária ünnepe, a betegek világnapja. Ez alkalomból Széphalmon az esti szentmisén kiszolgáltatjuk a betegek kenetét. Aki szeretné felvenni a szentséget, tiszta lélekkel készüljön erre.
  • Péntekenként a reggeli szentmise után fél 9-ig csendes szentségimádás van az Ófalui templomban.
  • Kedves testvérek: Bár a járványhelyzet miatt a vasárnapi szentmiséken – biztonsági okokból – nem tartunk perselyezést, kérjük a kedves testvéreket, hogy adományaikkal továbbra is támogassák a templom és a plébánia működését. A perselybe szánt összeg a misék végén a kijáratoknál levő dobozokban elhelyezhető, a rendszeres egyházi hozzájárulás (régi nevén „egyházi adó”) pedig többféle módon is rendezhető: személyesen a plébániai irodában ügyfélfogadási időben; csekken, ami a sekrestyéből elvihető; valamint banki átutalással is (Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia, OTP: 11702036-20612108). Minden támogatást hálásan köszönünk!

Urunk Jézus, köszönjük Neked, hogy feltártad előttünk a létezés értelmét, és kinyilatkoztattad nekünk a legnagyobb örömhírt, hogy Isten saját magát jelölte ki az ember végső céljául. Add kegyelmedet, hogy együtt tudjunk érezni azokkal, akik a létezés értelmetlenségének nyomasztó súlya alatt roskadoznak, s a Te szeretetedtől sürgetve közvetítsük az örömhírt mindazoknak, akik az üdvösséget keresik. Ámen

Vélemény, hozzászólás?