Hirdetés, 2021. 01. 31.

Évközi 4. Vasárnap, 2021. január 31.

  1. Szombat este a szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk és gyónási lehetőség is van.
  2. Miserend hétköznap:

Hétfő este 18 órakor Széphalom

Kedden Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe a szentmisék reggel Ófalun 7 órakor és este 18 órakor a Széphalmi templomban. Imádkozzunk a szerzeteseinkért és a szerzetesi hívatásokért.

Szerda Szent Balázs püspök és vértanú ünnepén a szentmisék reggel Ófalun 7 órakor és este 18 órakor a Széphalmi templomban.

Csütörtök este 18 órakor Széphalmon

Péntek reggel 7 órakor Ófalun és este 18 órakor Széphalmon (elsőpéntek)

Szombaton este 18 órakor Széphalmon lesz szentmise

  • Péntekenként a reggeli szentmise után fél 9-ig csendes szentségimádás van az Ófalui templomban. A betegeket meglátogatom. Az esti szentmise után szentségimádás lesz a Széphalmi templomban.
  • Kedves testvérek: Bár a járványhelyzet miatt a vasárnapi szentmiséken – biztonsági okokból – nem tartunk perselyezést, kérjük a kedves testvéreket, hogy adományaikkal továbbra is támogassák a templom és a plébánia működését. A perselybe szánt összeg a misék végén a kijáratoknál levő dobozokban elhelyezhető, a rendszeres egyházi hozzájárulás (régi nevén „egyházi adó”) pedig többféle módon is rendezhető: személyesen a plébániai irodában ügyfélfogadási időben; csekken, ami a sekrestyéből elvihető; valamint banki átutalással is (Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia, OTP: 11702036-20612108). Minden támogatást hálásan köszönünk!

Vélemény, hozzászólás?