Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia

Aktuális

Hirdetmények

Plébánia

Elérhetőségek
Miserend
Hittanórák
A templom
Képviselőtestület
Lelkipásztoraink

Közösség

Képtár

Hittantábor

Rózsafüzér-társulat
Szépkorúak klubja
SzASzI
Zsoltár-kör
Karitászcsoport
 Komatál
Kiskórus
Györgyi-zenekar
Sanyi-zenekar

Szállást keres...
Jóhír-levél

Események

Linkek

Szépkorúak klubja

Minden második héten szerdán délelőtt 10 órakor, többen - eddig 15-16 fő, nyugdíjasok találkozunk a hittanteremben. Legtöbbször Julian atya is velünk van.

A találkozó menete a következő:
Közös imával kezdünk, majd körben haladva mindenki elmondja, hogy van, milyen öröm, vagy bánat érte az elmúlt időszakban, miért kér imát. Ez után imádkozunk a közös szándékokért. Minden alkalomra valaki – önkéntes alapon - felkészül valamilyen témában, amiről szívesen beszél a többieknek.
Eddig hallhattunk a madarakról, a különböző népek temetkezési szokásairól, a régi érmék, pénzek történetéről, megajándékoztuk egymást adventben, egy-egy verssel, énekkel, történettel, hajtogatási technikával, mézeskaláccsal… Szép szokásként bevezettük egymás születésnapi és névnapi köszöntését. Alkalmanként bővítjük a vers- és imagyűjteményünket. Tervezünk még közös játékot is.

Az alkalmak kötetlen beszélgetéssel, teázással, sütizéssel zárulnak. Fél 12-12 óráig szoktunk maradni.
Vannak köztünk református és evangélikus testvérek is! A közösség nyitott, befogadó, mindig a szeretet légkörében, egymásra figyelve, jó hangulatban töltjük el ezt a délelőttöt.

Bármikor be lehet kapcsolódni! Mindenkit szeretettel várunk!
Legközelebb 2017. január 11-én, szerdán délelőtt 10 órakor találkozunk az új évben, és ehhez képest a továbbiakban kéthetente.
Bővebben lehet érdeklődni Marosiné Váradi Andreánál, Tel: 06 30 45 33 550


Képek a Szépkorúak klubjáról: a képtárban!

Budapest-Széphalmi Jézus Szíve Plébánia
Magyar Kurír
 © Budapest-Széphalmi Plébánia. A honlapon található szövegek és képek csak a honlapszerkesztő előzetes írásbeli engedélyével használhatóak fel.